Links

De Smidse in Hemmen
Bij de Smidse kunt u al onze groenten kopen die momenteel beschikbaar zijn, en een compleet assortiment aan biologische producten. Bovendien ook diverse streekproducten. Er is ook een terras en een knusse vergaderzolder.


Skal
Skal is een onafhankelijke organisatie die controleert of biologische boeren en tuinders zich wel aan de regels houden, zoals eisen aan de vruchtwisseling, gebruik van biologisch pootgoed en verbod op kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen.


Land en Boschzigt
Land en Boschzigt is de plek waar we het vak hebben geleerd en drie jaar met plezier hebben gewoond en gewerkt! Soms denken we met weemoed terug dat we daar eind februari al begonnen met zaaien.... op de lichte snel drogende zandgrond. Hier zijn we op z'n vroegst een maand later. Maar als we hier in de zomer prachtige bloemkolen oogsten, zijn we weer helemaal tevreden...


Solidair
Sinds begin 2009 hebben we ons aangesloten bij Solidair. Solidair is een samenwerkingsverband van bedrijven die duurzaamheid en een rechtvaardige economie belangrijk vinden en hier ook praktisch aan werken.


 
Webdevelopment by Trilectica Internet Solutions 2007-2017

voorpagina
Tuinderij De StroomBoerderij OpneijEkoboerderij De LingehofHoogstamfruitDe Groene Kring